Dolce Gusto kapsler

Dolce Gusto kapsler

For at kunne lave en fantastisk kop Dolce Gusto kaffe, skal du bruge en kaffemaskine designet til Dolce Gusto kaffekapsler eller en af de billigere kompatible kaffe kapsler. 

Der er et stort sortiment af forskellige typer kaffekapsler som sikre, at der er en variant til enhver smag. En stor fordel er at hver kop laves individuelt, så den kan tilpasses til den enkelte persons favorit. Det anbefales at har du lyst til at prøve en ny smagsvariant, at du køber en lille pakke, så du ikke ender med flere smagsvarianter, som ikke passer til dine smagsløg.

Café caramel Dolce Gusto - Kaffeguiden

Café Caramel
Pris: 25,00 kr.

Starbucks cappuccino Dolce Gusto - Kaffeguiden

Starbucks Cappuccino
Pris: 38,95 kr.

Dolce Gusto bestsellers Dolce Gusto - Kaffeguiden

Bestsellers
Pris: 329,00 kr.

Mexico Grande Dolce Gusto - Kaffeguiden

Mexico Grande
Pris: 40,00 kr.

Cortado espresso Dolce Gusto - Kaffeguiden

Cortado Espresso
Pris: 40,00 kr.

Cold Brew Dolce Gusto - Kaffeguiden

Cold Brew
Pris: 40,00 kr.

Latte Macchiato Dolce Gusto - Kaffeguiden

Latte Macchiato
Pris: 40,00 kr.

Peru espresso Dolce Gusto - Kaffeguiden

Peru Espresso
Pris: 40,00 kr.

Café Chocolate Dolce Gusto - Kaffeguiden

Café Chocolate
Pris: 25,00 kr.

Chai Tea Latte Dolce Gusto - Kaffeguiden

Chai Tea Latte
Pris: 40,00 kr.

Bryg baristakaffe med Dolce Gusto kapsler

Kaffe har ikke de seneste år bare været en kop baljekaffe lavet på kedelige bønner på en standard kaffemaskine men derimod ofte en kop kaffe lavet på gode kvalitets kaffebønner, nogle gange serveret af en uddannet barista på en af byens cafeer, men også på kontoret eller hjemme.

Det er med Nescafe Dolce Gusto kaffekapsler muligt at lave en kop kaffe af samme høje kvalitet. Det kan f.eks. være en cafe Latte eller en espresso. Er du mere til te eller kakao, er der ligeledes mange forskellige kapsler af samme høje kvalitet. 

Det var Nespresso der i sin tid opfandt kaffekapslerne og sidenhen er der kommet flere mærker, som Dolce Gusto og Tassimo kaffekapsler på markedet. Derudover er der kommet billige kompatible kaffe kapsler på markedet. De har alle samme høje kvalitet, men ligger prismæssigt et andet sted. Der kan være mange penge at spare ved at benytte sig af de billigere kompatible kaffekapsler. Ofte flere tusinde kr. om året.

Det er muligt at brygge en lille kop stærk espresso, som sad du på en italiensk cafe eller en almindelig americano som en almindelig kop kaffe kaldes nu. Du kan vælge den kop du har lyst til her og nu er er ikke tvunget til at drikke en hel kande eller den samme variant hele tiden.

Dolce Gusto kaffemaskine

Til at brygge en kop kaffe skal der bruges en Dolce gusto kapselmaskine. Den er designet specielt til Dolce Gusto kaffe kapsler. Du skal blot fortælle maskinen hvilken type kapsel du har sat i maskinen. Alt efter hvilken type Dolce Gusto kaffekapsel der er indsat i maskinen, vil der komme et individuelt tryk. Dermed sikre du dig den bedste kaffeoplevelse. Kapselmaskinerne er designet, så der findes en maskine, der passer til dit køkken og samtidig vil få det til at se smart og praktisk ud på en gang.

Der findes overordnet 2 forskellige typer af Dolce Gusto kapselmaskiner. De fås både med manuel og automatisk betjening. Den store forskel ligger i om du selv tilsætter og doserer mængden af vand. Ved en kapselmaskine med automatiske betjening foregår doseringen automatisk, når du vælger hvilken type Dolce Gusto kapselkaffe du har valgt.

Nescafe Dolce Gusto kapselholder

Har du en Dolce Gusto kapselmaskine har du også brug for en holder til dine kapsler, så de er nemme at komme til og ikke ligger løs på bordet eller i skabet. Der findes mange smarte og gode løsninger til hvordan du på en smart og praktisk måde kan opbevare dine kapsler. 

Det samme gælder kopper og anden tilbehør til din Dolce Gusto kapselmaskine og kaffe kapsler.

Kaffekapsler til Dolce Gusto

Der findes et bredt udvalg af originale Nescafe kaffekapsler, det er med til at sikre at du altid finder en smagsvariant som passer til dig og dine smagsløg. Derudover findes der et stort udvalg af billigere kompatible kaffekapsler af samme høje kaffekvalitet. De er udviklet og designet så de passer til Dolce Gusto kapselmaskiner.

Samlet set vil det være nemt at finde en smagsvariant, der passer jer alle. Det kan både være hjemme som på kontoret. Er du i tvivl om hvilke variant du bedst kan lide eller har du lyst til at udforske de forskellige smagsvarianter der findes, er det muligt at købe et smagsmix.

Dolce Gusto kaffekapsler

Nu er det muligt at drikke andet end kaffe. Nogle af os er til te eller kakao. Der findes også et stort udvalg af både te og kaffe, så der er en mulighed for hele husstanden. Også til børnene.

Det er endda muligt at brygge kolde drikke som Chai Latte, iskaffe eller en iste.

De brugervenlige Dolce Gusto kapsler?

Dolce Gusto kapsler er så nemme at bruge at selv børn kan finde ud af at betjene maskinen. Det samme gælder også de billigere kompatible kaffe kapsler. Det kræver blot et tryk på maskinen, hvis den er fuld med vand og så en kop, så er der efter få sekunder brygget en god kop kaffe, der vil gøre selv den bedste barista misundelig.

Der er en anden forskel mellem Dolce Gusto kaffekapslerne og andre er at kapslerne er incl. mælk. F.eks. Cafe Latte og Cappuccino. Det betyder at du ikke skal have ekstra kapsler med mælk, huske at købe mælk og have en særskilt mælkeskummer. 

Mælkepulveret der benyttes, er af ren høj kvalitet med en lille smule sukker i. Det gør mælken tyk som du kender fra baristaernes cremede mælk. 

Dolce Gusto kaffekapslerne er pakket så de holder sig friske, som var kaffen nyrestet i op til 10 måneder. 

Rengøring af din Dolco Gusto kapselmaskine

Nescafe Dolco Gusto kaffekapselmaskine kræver ikke det store i forhold til rengøring. Dog anbefales det at der benyttes filtervand eller mineralvand når der brygges kaffe. Postevandet er ofte fuldt af kalk, som både giver en dårligere kaffeoplevelse men også kalker kapselmaskinen til. Det er muligt at købe afkalkningsmiddel lavet specifik til Dolco Gusto kapselmaskinen. Ved at huske at afkalke regelmæssigt vedligeholder du maskinen og sikre at du forsat får den bedste kaffeoplevelse.

Bedst i test

Noget af det aviser, bloggere og andre elsker er at teste. Hvilken maskine er bedst, hvilken kaffe er bedst og er en kapselkaffe bedre eller dårligere end den traditionelle måde at brygge kaffe på. Om man er til den ene metode eller den anden er ofte en smagssag. Men det er stadig interessant at læse og notere sig hvad de kommer frem til. Dolce Gusto kaffe kapsler har ofte vundet i forskellige test. Herunder en stor test i Politiken. 

Fælles for kaffe kapslerne er at man har valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder både originale Dolce Gusto kaffekapsler og de billigere kompatible kaffekapsler.

Firmaerne bag har brugt den bedste kaffe som det har været muligt at dyrke og den er udvalgt af kaffeeksperter for at sikre den absolut bedste kvalitet. Det kan både være almindelig kaffe, men også økologisk og Fairtrade certificeret.

Kaffens historie

Fortællingerne fortæller at kaffen stammer fra Etiopien. At en hyrde opdagede at hans får bliv langt mere livligere efter de havde spist nogle ukendte røde bær. Dette skete for omkring 1500 år siden.  Hyrden fortalte om bærret til en munk, som efterfølgende blev meget begejstret for det hidtil ukendte bær.

I Europa lærte man først om den vidunderlige mørke drik med den skønne opkvikkende virkning omkring år 1600 og fra der spredte den sig til andre lande. Kun omkring 100 år senere var der mindst 2000 kaffesaloner alene i London. I samme periode om end langsomt kom kaffen også til Norden, herunder Danmark. Ludwig Holberg var en glødende kaffe drikker.

Tips til god kaffebrygning

Hvis du gerne vil brygge den bedst mulige kaffe på dine kaffekapsler Dolce Gusto, er der få men enkle tips til at forbedre din kaffeoplevelse. 

Det første er selvfølgelig at sætte din Dolce Gusto kaffe kapsler rigtig ind i maskinen. Det næste er at benytte sig af vand der enten er filtreret eller er mineralvand. Dansk postevand er ofte fuld af kalk, der kan ødelægge kvaliteten af din kaffeoplevelse. Det samme gælder også med te og kakao.

Et tredje tips er at køre en kop vand igennem først, så maskinen er varm. Det vil give en bedre kaffe at maskinen er varm.

Det er også en god ide at afkalke maskinen regelmæssigt, også selvom du ikke bruger postevand fra vandhanen. Dermed sikre du dig ikke alene at din maskine holder bedre og længere, samtidig med at din kaffe smager bedre.

Genbrug af kapsler

I disse miljøbevidste tider, kan det virke forkert at benytte sig af Dolce Gusto kaffe kapsler der er lavet af plastik. Imidlertid er kapslerne lavet af genbrugs materialer og er ofte bionedbrydelige. Det er muligt at samle sine brugte kapsler og sende dem retur. Det eneste det kræver at du sender mindst 7 kg tilbage. For hver 7 kg du sender, får du et beløb får du et beløb du kan donere til en NGO. Du kan enten sende kapslerne tilbage gratis eller levere dem til en indsamler. Sender du mindre end 7 kg kapsler tilbage vil du ikke få et beløb du kan donere. Husk de 7 kg. ikke er incl. kassen kapslerne er i.

Terracycle og Dolce Gusto kaffekapsler

Der er lavet et samarbejde imellem Terracycle og Dolce Gusto kaffe kapsler om at recycle kapslerne. De små kafferester der er i kapslerne, bliver brugt som kompost og siden genanvendt som kompost. Du skal blot tilmelde dig, så får du tilsendt en postlabel, som gør det gratis at sende kapslerne tilbage.

Plastikken fra kapslerne bliver enten genanvendt til nye Dolce Gusto kaffe kapsler eller også bliver de brugt til at producere bænke eller andre produkter af plastik. Til glæde for alle.

For at være en del af Terracycle skal du tilmelde dig Dolce Gusto og efterfølgende gemme dine kapsler. Når du har mere end 7 kg. skal du downloade en postlabel og sende dine brugte kapsler. Det er gratis at få en postlabel. Efterfølgende skal du vælge hvilken NGO du gerne vil donere til.

Abonnement på kaffekapsler

Der findes flere muligheder når det kommer til at købe Docle Gusto kaffekapsler eller billige kompatible kaffekapsler. De fleste supermarkeder har en 5-6 forskellige smagsvarianter. Alternativt kan du tegne et abonnement hos en virksomhed der sælger kaffekapsler Dolce Gusto eller de billigere kompatible kaffe kapsler. 

Du kan tegne et abonnement der passer til dit behov og opsige det, når som helst. Du kan vælge et abonnement, hvor du kan bestille efter behov eller du kan få et bestemt antal sendt til dig hver uge eller måned. Du kan bestille som privatperson eller som virksomhed. Som virksomhed kan du også bestille at der kommer en person og vedligeholder maskinen. Alt efter behov kan du også købe, leje eller lease maskinen. Hvis du er ude efter et abonnement på originale Dolce Gusto kaffe kapsler eller kompatible kaffe kapsler, er det som et udgangspunkt en god ide at vælge en kendt og respekteret udbyder, så du er sikker på at få en sikker leverance.

Tilbud på Dolce Gusto kapsler

Har du en Dolce Gusto kapsel kaffemaskine har du brug for kaffekapsler. Du har mulighed for at købe originale Dolce Gusto kaffe kapsler eller du kan købe kompatible kaffekapsler af samme høje kvalitet til en billigere pris. Det er ofte muligt at købe kapsler på tilbud. Det er både originale og billigere kompatible kaffekapsler. Du kan både dem i butikker eller online. Ofte sendes de fragtfrit hvis du køber et større parti. Du kan typisk få leveret fra dag til dag. 

Er du ved et uheld løbet tør har de fleste supermarkedet med respekt for sig selv mindst 5-6 kaffekapsler på tilbud. 

Har du lyst til at prøve et nyt mærke eller en anden smagsvariant, er tilbud på Dolce Gusto kaffekapsler et godt tidspunkt at slå til og købe nye. Husk kun at købe få, så du ikke ender med kaffe kapsler du ikke bryder dig om.

Fysiske butikker eller online

I disse online tider er der flere muligheder for at købe kaffekapsler. Det kan være de originale Dolce Gusto kaffe kapsler eller de billigere kompatible kaffekapsler. Du kan både købe den i flagskibsbutikker, i supermarkeder eller online. Hvilke er bedst er meget situationsbestemt. Nogle gange er det bedre at købe i supermarkederne andre gange online. Har prisen en betydning, kan du med fordel holde øje med både supermarkederne og online butikkerne og se hvornår der er tilbud på kaffekapsler. 

Der kan være mange penge at spare ved at være opmærksom på hvornår der er kaffe kapsel tilbud. Det kan også betale sig at holde øje med udenlandske webshops. Du skal dog være opmærksom på om kapslerne er originale og ikke dårlige kopier. De dårlige kopier skal ikke sammenlignes med de billigere kompatible kaffe kapsler. Husk også at sikre dig at du køber inden for EU, ellers kan det blive dyrt i toldafgifter, hvis du ved en fejltagelse har købt billige kaffe kapsler i USA.

Kaffen til Nescafe Dolce Gusto kapsler

Den høje kaffe kvalitet kommer fra mange steder i verden. Fælles for kaffen er at den er af høj kvalitet og nøje udvalgt af Nescafe kaffeeksperter. Der findes både kaffe som er økologisk, fairtrade eller begge dele. Det kan også være single Estate kaffe, så du som forbruger ved præcis hvor kaffen stammer fra.

Kaffebønderne er ofte fattige og ved at være en del af Dolce Gusto genbrugsprojekt, kan du være med til at øge kaffebøndernes vilkår. Deres eller andre NGO’er.

Kaffen der købes, er ofte Arabica bønner. Der findes 2 slags kaffebønner. Arabica og Robusta. Langt de fleste dyrker Arabica bønner, som anses for at være af bedre kvalitet. Dolce Gusto kaffekapsler er ofte af Arabica kaffebønner.

FAQ om Dolce Gusto kapsler – Ofte stillede spørgsmål

Da kaffekapsler stadig er en ny måde at brygge kaffe på, for forholdsvis mange der kun har brygget filterkaffe eller hvis det er gået højt, købt en kop kaffe på en cafe, hvor den er lavet af en uddannet barista.

Derfor har de forståeligt ofte et par spørgsmål til denne nye måde at brygge kaffe på.

😁 Er det svært at brygge en god kop kaffe på en kapselmaskine?

Nej en Dolce Gusto kapselmaskine er så nem at bruge at selv børn kan brygge en kop kakao på maskinen. Kaffen er af højeste kvalitet og den færdige kop Dolce Gusto kapselkaffe er kvalitetsmæssigt på højde med den man kan købe på en cafe. Du kan både brygge en hel almindelig kop sort kaffe eller en med mælk. Du kan også brygge en kop kakao eller te af samme høje kvalitet.

For at øge kvaliteten af din kaffeoplevelse anbefales det, at der bruges mineralvand eller vand der er blevet filtreret. Almindeligt postevand vil gøre din kaffeoplevelse mere flad og kalken i vandet, vil på sigt ødelægge din kapselmaskine. 

🤑 Er Dolco Gusto kapsler dyre?

Høre du til de mennesker der dagligt drikker en 10-15 kopper bør du nok vælge en anden løsning end Dolco Gusto kapselkaffe. Yder du derimod få kopper, men vil have at de skal være af ypperlig kvalitet er Dolce Gusto kapsel kaffe lige dig.

Du kan også med fordel købe de billigere kompatible kaffe kapsler, der er designet til at kunne passe til din Dolce Gusto kapselmaskine. 

Der kan være mange tusinde kr. at spare hver år, ved at benytte sig af de billigere kompatible kaffekapsler. De kan ofte købes i supermarkederne. Der vil typisk være en 5-6 forskellige varianter. Et andet godt alternativ er at købe kaffekapslerne online.

🤩 Er Dolco Gusto kapsler miljøvenlige?

Umiddelbart kan det virke som om at en plastikkapsel er stærkt ødelæggende for miljøet, men det er ikke tilfældet. Kaffekapslerne er lavet med respekt for miljøet og firmaet bag Dolco Gusto har et genbrugsprogram, hvor de ikke alene genbruger kapslerne, de små rester af kaffe kommer i komposten og de donere et fast beløb til en NGO af eget valg, for hver 7000 kapsler deres kunder returnere. Det er f.eks. en måde at støtte kaffebønderne på.

Hvis du som virksomhed har tegnet en serviceaftale med et kaffefirma, er det muligt at få de poser til opbevaring af de brugte kapsler, som en del af aftalen.

Se vores udvalg af kaffekapsler til andre brands

Tassimo kapsler

Kaffekapsler til Tassimo

Nespresso kapsler

Kaffekapsler til Nespresso

Læs også

Melitta kaffemaskine
Kaffe Udstyr

De 3 bedste kaffemaskiner fra Melitta

Som kaffe-elsker er det selvfølgelig nødvendigt med en god kaffemaskine. En maskine der kan fange smagen af ens foretrukne bønne. For dig der bare skal