Chokolademuffins med kaffeglasur

Henriette —  2. juni 2015

Er der noget mere lækkert end hjemmelavede mufins. Denne opskrift er nem og og kræver ikke noget ekstra, hvis bare du har dit basis lager fyldt. De kan sagtens laves dagen før, det bliver de ikke tørre af.

Ingredienser til 12-15 stk:

125 g smør
125 g sukker
2 æg
125 g mel
1 tsk bagepulver
1 spsk kakaopulver
2 spsk mælk

Glasur:
Flormelis
Stærk kaffe
Og et par kaffebønner til pynt

Tænd ovnen på 160 grader. Og sæt muffinsformene klar.

Rør blødt smør og sukker godt sammen. Tilsæt æg et ad gangen og rør det ind i smørblandingen. Vend mel, kakao og bagepulver sammen og vend det i blandingen. Tilsæt mælk.
Fyld dejen i formene til de er næsten halvt fyldte. Bag dem i ovnen i ca 15 minutter. Tjek med en gaffel om de er færdige.

Lad dem køle helt af og pynt med kaffeglasuren og bønner.

Hvis du vil have lidt mere kaffesmag i dine muffins, kan du godt bytte mælken ud med stærk kaffe.

Henriette

Artikler