Nestlè står bag de originale Nespresso kaffe kapsler, der vinder mere og mere indpas i de danske firmaer og private hjem. Kapslerne til Nespresso blev udviklet helt tilbage i 1980erne. Lige fra første dag var det vigtigt at kaffen i Nespresso kaffekapsler var af den allerbedste kvalitet. Det er kun den bedste kaffe i verden, der anses til at kunne bruges til de 14 forskellige smagsvarianter af kapsler til Nespresso. 

Gimoka espresso nespresso - Kaffeguiden

Gimoka espresso
Pris: 14,95 kr.

Lungo House Blend nespresso - Kaffeguiden

Lungo House Blend
Pris: 28,95 kr.

Nespresso bestsellers - Kaffeguiden

Nespresso bestsellers
Pris: 300,00 kr.

L'OR Supremo nespresso - Kaffeguiden

L’OR Supremo
Pris: 40,00 kr.

L'OR Onyx nespresso - Kaffeguiden

L’OR Onyx
Pris: 25,00 kr.

L'OR Or Absolu nespresso - Kaffeguiden

L’OR Or Absolu
Pris: 40,00 kr.

L'OR Colombia nespresso - Kaffeguiden

L’OR Colombia
Pris: 25,00 kr.

Garibaldi Intenso nespresso - Kaffeguiden

Garibaldi Intenso
Pris: 20,00 kr.

L'OR Forza nespresso - Kaffeguiden

L’OR Forza
Pris: 40,00 kr.

L'OR India nespresso - Kaffeguiden

L’OR India
Pris: 25,00 kr.

Køb af Nespresso kapsler

Der er mange muligheder for at købe kaffekapsler. Der findes store og flotte flagskibs butikker i indkøbscentre rundt omkring i landet og udlandet, hvor du kan få den bedste service og købe store og små mængder af kapsler af Nespresso. Har du planer om at prøve en ny smagsvariant anbefales det at købe en lille mængde.

Køb nespresso kapsler online

Udover Nespressobutikkerne kan du købe Nespresso kaffe kapsler online. Du kan købe dem på tilbud eller også kan du tilmelde dig til et abonnement og få sendt Nespresso kaffekapsler alt efter behov.

Du kan også købe langt billigere kompatible kaffekapsler i velrenommeret kaffefirmaer eller i supermarkedet. Der er mange penge at spare ved at købe de langt billigere kompatible kaffekapler. Du kan også købe i supermarkederne. De fleste supermarkeder har mindst 5-6 forskellige smagsvarianter.

I nogle tilfælde er det også muligt at købe billige kaffekapsler i udlandet. Både originale Nespresso kaffe kapsler, men også de langt billigere kompatible kaffe kapsler. Fælles for samtlige kaffekapsler, er at de alle har samme høje kvalitet. Den høje kvalitet gælder også Nespresso kakao kapsler, te og det eksklusive tilbehør.

Nespresso kapselmaskine

For at kunne brygge en kop Nespresso kaffe, der får selv den bedste baristas til at nikke godkendende, skal du have en specielt designet kapselmaskine. Maskinerne kommer i mange former, størrelser og design, så der er noget til enhver smag og behov. Alt efter hvor du har købt maskinen, vil den komme med 2-5 år garanti. Garantien vil stadig holde, selvom du benytter dig af billigere kompatible kaffekapsler.

Det er er vigtigt er at du husker at vedligeholde din maskine og husker at benytte filtret vand eller mineralvand. Dette skyldes at det danske postevand er fuld af kalk, som både vil smitte af på din kaffe og efterlader en flad smag. Kalken er hvad ofte ødelægger din maskine. Derfor skal den afkalkes. Nespresso har udviklet en speciel afkalkning til deres kapselmaskiner, som de anbefaler at du benytter til afkalkning.

Købte i starten af året en NESPRESSO kapselmaskine, som jeg er rigtig glad for. Elsker er der findes så mange forskellige Nespresso kapsler. 🤩
Anette Frederiksen
Kaffe drikker

Nespresso – De originale kaffekapsler

Nestlè som står bag ideen til kapslerne til Nespresso. Ideen var at lave en perfekt kop kaffe i en kapsel. Af samme gode kvalitet, som den kaffe der bliver serveret på byernes cafeer af uddannet baristaer. 

Der findes et stort udvalg af smagsvarianter, så du kan finde lige den variant af nespresso kaffe som du bedst kan lide. 

Nespresso kapslerne har også den fordel, at du nemt kan skifte og blande dem efter lyst. Der kan også være forskel på hvad hver især i familien eller på jobbet kan lide. Du har mulighed for at lave en espresso, en cappuccino med det skønneste mælkeskum eller en helt almindelig sort kop kaffe. 

Det er også muligt at købe kakaokapsler til Nespresso eller te. Det betyder at det er muligt for hele familien alt efter smag og lyst at nyde kapslerne til Nespresso. 

For at kunne lave en Nespresso kaffe skal du have en kapselmaskine, designet specielt til Nespresso kapsler. 

I mange år var det kun muligt at bruge originale Nespresso kaffekapsler, men i dag er der kommet mange nye og billigere kompatible kapsler på markedet. De er af samme høje kvalitet, men koster markant mindre. De billigere kapsler gør det nemmere at finde den smagsvariant, der passe dine smagsløg, men også økologiske og fairtrade varianter. Også kakao og te varianter.

Væg fyldt med Nespresso kapsler

Tilbud på billige kapsler til Nespresso

Der findes flere muligheder for at købe billige kapsler til Nespresso. Du kan købe Nespresso kaffekapsler i en af de mange specielbutikker, der findes i mange indkøbscentrene rundt omkring eller du kan købe billige Nespresso kapsler online. 

Det er også muligt at købe de billigere kompatible kaffe kapsler. Der kan være flere tusinde kr. at spare ved at købe andre kapsler. En af årsagerne til at de kompatible kaffekapsler til Nespresso er at der ikke bliver brugt mange penge på markedsføring eller butikker rundt omkring i verden på dyreadresser. Mange af de virksomheder som laver kompatible kaffekapsler herhjemme, er gode, store og respektable kaffeudbydere.

Udover køb i flagskibsbutikkerne eller online, er det også muligt at købe Nespresso kapsler i supermarkederne. Både originale Nespresso kapsler og de billigere kompatible kaffekapsler.

Miljøvenlige Nespresso kaffekapsler 

I disse tider hvor de fleste er opmærksomme på miljøet og ønsker en miljøvenlig løsning. Også når det gælder ens kaffe. Derfor kan det virke forkert at bruge Nespresso kapsler. Der er imidlertid ingen grund til bekymring. Kapslerne er lavet af genanvendeligt aluminium, som både kan bruges til nye kapsler eller andre projekter. Kafferesterne bliver indsamlet og brugt til kompost eller også bliver kafferesterne anvendt i mere innovative projekter som biogas.

Aluminium er 100% genanvendelig og der benyttes langt mindre energi ved at genbruge dem end at lave nye. Der er lavet et genbrugssystem, som gør det muligt at returnere kapslerne når de er brugte. 

Nespresso unikke genbrugssystem af kaffekapsler

Nespresso har lave et genbrugssystem som gør det muligt for deres kunder, private og firmaer at indsamle deres gamle Nespresso kaffe kapsler og sende dem retur til Nestlè. Du har mulighed for at købe et genbrugs kit, når du bestiller kaffe. Har du som virksomhed en service aftale følger der et gratis genbrugs kit med i aftalen. 

Du skal bare samle de brugte Nespresso kaffekapsler og så tager transportfirmaet, der levere jeres Nespresso kaffe kapsler de brugte med retur.

Det er lidt sjovt at tænke sig at kapslerne til Nespresso senere hen, enten ender som en komponent i en bil eller at resterne af kaffen sikre, at der er biogas i den bus du bruger dagligt for at komme på arbejde.

Abonnement og serviceaftaler

Både som virksomhed og som privatperson er det muligt at sikre sig at man ikke løber tør for Nespresso kapsler. Det er muligt at tegne et abonnement hos en Nespresso kapsel forhandler og dermed få sendt kapsler til Nespresso. Det er typisk et abonnement der ikke har en fast binding som binder dig til at købe en bestemt mængde, men udelukkende for at sikre at du ikke løber tør. 

Som virksomhed er det muligt også at lave en serviceaftale hvor der kommer en serviceperson der regelmæssigt kommer og fylder op, renser maskinen og tager de brugte kapsler med, så de kan blive genanvendt.

Nogle serviceaftaler kan have en fast binding, dette gælder især hvis Nespresso kapsel forhandleren stiller kapselmaskiner gratis til rådighed.  

Tilbehør til Nespresso kaffekapsler

Når du køber dine Nespresso kaffe kapsler, er der mulighed for at købe flere forskellige former for tilbehør. Det er muligt at købe Nespresso kakao kapsler og kapsler med te. Men det er langt fra det hele. Du har mulighed for at købe chokolade og flere forskellige former for kager. Dette er måske mest relevant som virksomhed, men det er stadig muligt også som privatperson. Det er typisk chokolade eller kager, der kommer i små portionsanretninger. 

Har du brug for det kan du også købe tilbehør som sukker. Både almindeligt hvidt sukker, men også rørsukker. Samtlige produkter har samme høje kvalitet.

I den ikke spiselige afdeling kan du købe kopper og glas i forskellige størrelser.

Det er også muligt at købe flere forskellige former for holdere til Nespresso kaffekapsler, så du ikke har dem liggende på bordet eller løst i skabet.

Bæredygtig kaffedyrkning

Nestlè som er det verdensomspændende firma bag Nespresso arbejder hårdt på kun at benytte sig af den bedste kaffe til sine Nespresso kaffe kapsler. Det gør de blandt andet ved at have et tæt samarbejde med kaffebønderne. Nestlè har et sustainable Quality Program, hvor der tages hensyn til bønderne, deres familie, miljøet og omgivelserne. Agronomer arbejder tæt sammen med bønderne så der dyrkes den bedst mulige kaffe til en pris, som også sikre bønderne en fornuftlig levevej. Derfor kommer kaffen til Nespresso kaffe kapsler ofte fra single Estate bønder og er ikke købt ind på det åbne kaffemarked. 

Meget af kaffen til kapslerne er dyrket efter Rainforrest Alliance principperne. Det svare i store træk til det i Danmark mere kendte fairtrade mærke, også kendt som Max Havelaar. At kaffen ofte ikke er certificeret, skyldes at det er en dyr proces at blive certificeret, som bønderne ofte ikke har råd til.

Økologisk kaffekapsler fra Nespresso 

Det er kun få af Nespresso kaffekapsler der er økologiske. Det skyldes ikke at Nespresso ikke ønsker at sælge Nespresso kaffe som er dyrket økologisk, men at den økologiske kaffe stadig skal holde samme høje standard som den mere konventionelle kaffe. Samtidig er det en lang proces for bønderne at gå over til økologisk kaffedyrkning. En proces som ofte tager mere end 3 år og i samme periode vil bønderne tjene mindre. Det er noget de færreste bønder desværre ikke har råd til at investere i. 

Nespresso arbejder i samarbejde med bønderne om at overgå til bæredygtig og økologisk dyrkning, hvor det er muligt. Både i forhold til at bønderne er sikret en indtægt de kan leve af og hvor det er muligt at dyrke en kaffe af høj kvalitet, i balance med naturen.

Tips til bedre kaffebrygning med kaffekapsler fra Nespresso

Når du skal brygge en kop Nespresso kaffe er der flere ting du skal være opmærksom på for at få den bedste oplevelse. Bare rolig, det er hverken svært eller besværligt. 

  • Det første er at sikre at din kapsel fra Nespresso er sat korrekt ind i kapelmaskinen. Det gælder både kakaokapsler, kaffekapsler eller tekapslerne.
  • Derudover skal du ikke bruge vand fra vandhanen. Vi er vant til at vores vand er drikkelig men i forhold til kaffe og te er der alt for meget kalk i vandet. Det gør vores kaffe eller te flad i smagen. Brug i stedet vand der er filtreret og hvis det ikke er muligt mineralvand. Det har også den ekstra effekt at din kapselmaskine fra Nespresso ikke kalker til.
  • Hvis din kapselmaskine er kold, kan du med fordel starte med at køre en kop vand igennem så maskinen er varm. Det gør at smagsaromaen fra Nespresso kaffe kapsler vil komme langt bedre ned i din kop.
  • Afkalk kapselmaskinen regelmæssigt. Det vil gøre maskinen langt mere effektiv og du vil også opleve at den holder længere. 

Hvor stammer kaffen fra 

Som med mange andre store opfindelser, er de sket ved et tilfælde. Sådan er det også med kaffen. Historien fortæller at det var en etiopisk hyrde, der opdagede at hans får spiste nogle røde bær og efterfølgende blive langt mere aktiv. Den etiopiske hyrde gik til en lokal munk, som undersøgte de røde bær. Dette skulle eftersigende være sket i det 5 århundrede. 

Munken prøvede at drikke et afbryg lavet af de røde bær og opdaget at han på samme måde som fårene kunne holde sig vågen i timevis. 

Derefter blev kaffens virkning langsomt kendt, men det var først 500 år senere at en arabisk sheik, der for første gang smagte kaffen, at den blev bragt ud i verden. Det første kaffehus som man kender til stammer fra Mekka fra omkring år 1490.

Kaffens farverige historie

Kaffen som i dag bruges til Nespresso kaffekapsler har som skrevet stammer fra Etiopien men det tog omkring 1000 år fra man først opdagede den at den blev almindelig kendt og blev dyrket med kommercielt formål for øje. Der blev blandt andet bragt en enkel kaffestikling til Mauritius som blev starten til kaffedyrkningen i Syd og Mellemamerika.

Kaffen blev bragt til Europa via Italien. Det var i Venedig at det første kaffehus blev opført i 1600- tallet. Senere blev kaffen bragt videre til de andre byer i Europa.

Allerede i 1700-tallet var der over 2000 kaffehuse, alene i London. 

Vores egen Ludwig Holberg var en passioneret kaffedrikker. Han drak omkring 5 kopper kaffe om dagen. Det er omkring det samme som der drikkes i dag pr. person.

Der findes 2 forskellige kaffeplanter. Arabica og Robusta. Der er i langt de fleste tilfælde bønner fra Arabica vi drikker.

Nespresso kaffekapslers hemmeligheder

Der ligger flere gode grunde bag Nespresso kapslernes succes. Herunder kommer der flere af dem.

  • Den gode og konstante kvalitet

En af årsagerne til Nespressos succes ligger at kaffekapslerne altid har samme gode og højde kvalitet. Det betyder rent praktisk at ud af hele verdens kaffeproduktion har kun 1-2 % den ønskede kvalitet. 

  • Kapslens hermetiske lukkethed

Nespresso kaffekapsler er hermetiske lukket. Dermed bibeholdes den gode kaffearoma og selv efter 1 år er kaffen i kapslerne somom den er nyristet. Det er med til at opretholde den gode og høje kvalitet.

  • Spar penge

Selvom det kan virke dyrt at brygge kaffe er Nespresso kaffekapsler økonomisk en god handel. Du brygger kun den kaffe du drikker og ender ikke med at smide kaffe i vasken. Det har en ekstra miljøvenlig bonus.

  • Kun kaffe

Nespresso kaffe kapsler indeholder kun kaffe og evt. mælkepulver. Der er ingen tilsætningsstoffer og ingen GMO eller BPA. Det vil sige ingen konserveringsmidler eller allergener.

  • Aluminiumkapsler

Nespresso kapslerne er lavet af genanvendelige aluminium. Kapslerne kan genanvendes til nye kapsler eller til andre innovative projekter.

FAQ om Nespresso kapsler – Ofte stillede spørgsmål

Da kaffekapsler er en relativ ny måde at brygge kaffe på og anderledes end den traditionelle filterkaffe eller Nescafe, som har været den almindelige måde at brygge kaffe på, med mindre man er gået på cafe og fået en kaffe brygget af en uddannet barista. 

🤔 Hvor kan jeg købe Nespresso kaffekapsler?

Hvis du har en Nespresso kapselmaskine og har brug for at købe Nespresso kaffe kapsler har du flere muligheder. Der findes i mange af de store indkøbscentre en Nespresso butik, der udover at sælge dig Nespresso kaffe kapsler også kan råde og vejlede dig, hvis du har lyst til at prøve en ny variant.

Ud over butikkerne der udelukkende sælger Nespresso kaffekapsler, er der flere andre steder du kan købe kapslerne. Du kan købe dem på internettet. Både i Danmark og i udlandet. Du kan med fordel holde øje med gode tilbud. Mange steder er det også muligt at tegne et abonnement, så du er sikker på at du ikke løber tør for Nespresso kaffe kapsler.

🤩 Kan jeg købe kompatible Nespresso kaffe kapsler?
De originale Nespresso kaffekapsler som blev opfundet i 1980erne og er relative dyre. De blev opfundet af det verdensomspændende firma Nestlè. Derfor kan du med fordel købe de billigere kompatible kaffe kapsler. De kompatible kaffekapsler er af samme høje kaffe kvalitet som de originale. Forskellen ligger ofte i at de ikke bruger penge på markedsføring. Mange af de kompatible kaffekapsler er lavet af respekteret kaffeproducenter.


Uanset om du vælger at købe de originale eller de kompatible kaffekapsler, er det vigtigt at du husker at sætte kapslerne korrekt ind i maskinen og benytter dig af enten filtreret vand eller mineralvand. Dermed sikre du dig at du har en kop kaffe af høj kvalitet.

😍 Er Nespresso kaffekapsler miljøvenlige?

I dag er de fleste meget miljøbevidste og umiddelbart virker det ikke som om at en kaffekapsel er særlig miljøbevidst. Det er de imidlertid. De er lavet af aluminium. Aluminium er nemt at genbruge. Det kan være til nye kaffekapsler eller andre projekter hvor det er muligt at genbruge kaffekapslerne. 

De små rester af kaffe som er i kapslerne, bliver ligeledes genbrugt. Til kompost eller f.eks. til biogas i din lokale bus. 

Nespresso har et program, hvor de sikre at kapslerne bliver samlet sammen, så man sikre at kapslerne ikke ender i skraldespanden.

Samtidig arbejder man i tæt samarbejde med kaffebønderne, så man får en kaffe som både er af høj kvalitet samtidig med at den er brugervenlig.

Se vores udvalg af kaffekapsler til andre brands

Tassimo kapsler

Kaffekapsler til Tassimo

Dolce Gusto kapsler

Kaffekapsler til Dolce Gusto

Læs også

Skriv et svar