Zinzino kaffe fra Rombouts Malongo.

Zinzino kaffe, serveres på de bedste og eksklusive cafeer, hoteller og restauranter i Sydeuropa.
Nu kan du også få den lækre kaffe hver morgen.

Husk du kan se bedømmelser af Rombouts og Malongo’s kaffer i Baristo App’en.

ZINZINO ESPRESSO af ROMBOUTS & MALONGO:

Zinzino udvalg af kaffekapsler er lavet af Rombouts & Malongo, der er Europas mest eksklusive ristningshus, grundlagt i Antwerpen, Belgien, i 1896.
Malongo er dets søsterselskab i Nice, Frankrig.
Virksomheden er stadig familieejet og er stolt af sine traditioner og sin lidenskab for kaffe.

De bruger kun de bedste Arabica bønner i deres kaffe.
De plantager, der ligger højt oppe i bjergene, har ofte rigtigt gode betingelser for en bedre smag og kvalitet. De håndplukker kun modne bær af hensyn til smagen.
Hvis de har brug at tilføje noget ekstra styrke, bruger de en premium kvalitet Robusta bønner. Kaffebønner bliver endeligt langsomt ristet i 20 minutter ved en lav temperatur på omkring 230 C, for at trække alle aromaer frem.

De får fremstillet kapsler, der er egnet til en lille espresso, 4-10 cl, og kapsler, der egner sig til en stor espresso, 10-14 cl. Mængden af klar kaffe du får fra en kapsel afhænger af, hvordan kaffen er malet.

Zinzino Kaffe.

KUNNE DU KAN TÆNKE DIG EN STOR ELLER EN LILLE ESPRESSO?

Zinzino tilbyder kapsler, der er velegnet til en lille espresso, 4-10 cl og kapsler egnet til en stor espresso, 10-14 cl. Mængden af kaffe du får fra én kapsel, 4 eller 10 cl, afhænger af hvordan kaffen er malet.
Kapsler til en lille espresso indeholder ekstra fint formalet kaffe, der er tæt pakket så det tager vandet lang tid at sive igennem, mens kapslen til en stor espresso indeholder grovere kaffekorn, hvorigennem vandet løber lettere.

FORSKELLIGE BØNNER, FORSKELLIGE KAFFE

Kaffe er hovedsagelig fremstillet af to forskellige bønner, Arabica og Robusta.
Arabica bønnen er den fineste bønne, hvilket giver en mild, smagsrig kaffe.
Arabica vokser i stor højde i troperne. 100 % Arabica er valget for vores forskellige ristninger og smage.
Robusta bønnen giver på den anden side en stærkere kaffe med en rå, lidt bitter smag og blandes kun i de stærkeste espresso smage.

KAFFELEVERANDØR

Vores kaffeleverandør er Rombouts kaffehus, som blev grundlagt i Antwerpen, Belgien, i 1896. Malongo er Rombouts søsterselskab i Nice, Frankrig.
Virksomheden er stadig familieejet og er stolt af sine traditioner og lidenskab for kaffe.
Deres vision er at levere den bedste kvalitetskaffe ved nøje udvælgelse af leverandører på små plantager – helst Fairtrade med enestående smag.
Håndplukkede bønner behandles ved hjælp af den våde metode, derefter bragt til stedet, hvor hver sæk bliver inspiceret for at blive ristet langsomt og pakket.
Dette er, hvad har gjort dem til leverandør til den belgiske kongefamilie samt prestigefyldte hoteller og lufthavne på verdensplan som Paris, New York, Tokyo og Dubai.

FAIRTRADE

Rombouts & Malongo var det første kafferisteri, der begyndte at samarbejde med Fairtrade så tidligt som i 1992 og har siden da været førende ristningshus for Fairtrade-kaffe i Europa.
De havde en unik forpligtelse til Fairtrade landbrug lige fra starten og i øjeblikket har de et personligt forhold til hvert kooperativ, som de besøger og inspicere
hvert år.

Normale kooperativer køber bare bønner. Siden 2007, har Rombouts & Malongo sponsoreret Malongo Foundation med det formål at støtte projekter i forbindelse med sundhedsydelser, til at beskytte børn og at behandle andre sociale spørgsmål med lokale Fairtrade organisationer. De støtter årligt projekter på forskellige Fairtrade kooperativer i økologisk dyrkning og lokale transportsystemer.

I GODE HÆNDER NÅR DE IKKE LÆNGERE ANVENDES

Zinzino er, i hvert land, hvor vi tilbyder kaffe, et medlem af den lokal organisation til håndtering og bortskaffelse af små elektriske produkter.
Gebyret Zinzino betaler til disse organisationer sikrer at der er en sikker og miljømæssigt god håndtering af vores kaffemaskiner, når de ikke længere anvendes.

INDSAML OG GENBRUG EMBALLAGEMATERIALET

Zinzino er medlem af den lokale organisation, hvis den er tilgængelig, og både rapporterer og betaler for indsamling og genanvendelse af forskellige emballagematerialer, der anvendes i vores produkter. I Sverige er det for eksempel FTI.
I nogle lande rapportere og betale vi til de lokale myndigheder, og dermed støttes deres genanvendelsesprocesser.

INGEN KUNSTGØDNING OG PESTICIDER

Zinzino er medlem af FairTrade organisationen i Sverige og støtter lokalt dermed princippet om at dyrke kaffe og te uden brug af kunstgødning og pesticider.

MILJØCERTIFICERET

Rombouts & Malongo er det eneste kafferisteri i Europa, som er miljøcertificeret efter den internationale standard ISO 14001. Fabrikken i Malongo, hvor kapslerne produceres, ansøgte om en ISO 14001 certificering i 2008 for at validere sin miljømæssige status, der havde været i kraft siden 1990’erne.

Denne certificering omfatter alt fra valg af plantager, transport, hvordan fabrikken arbejder og emballagematerialer. Genbrugsprocedurer for affald, vand og varme er også inkluderet.

MILJØVENLIGE KAPSLER

Er ikke nok, hvis kaffen kommer fra en certificeret plantage. Efter at kaffen er ristet, pakkes den i en kapsel, der er lavet af ubleget filterpapir og derefter sættes ind i en enkelt enhed lavet af PET. PET er i øjeblikket den mest miljøvenlige materiale, der kan holde aroma inde i lang tid. En ny individuel enhed lavet af papir er den næste udvikling. Den er netop blevet indført og vil erstatte PET i de kommende år.

De forskellige kaffe varianter.

Zinzino French Espresso Malongo Private Label

Er lavet af 100 % Arabica bønner fra de fineste plantager i Central- og Sydamerika, en rigtig “connoisseurs kaffe”. Det er en kaffe i mediumstyrke, med en særlig blød, rund smag og en fantastisk rig, cremet krop.

Zinzino French espresso

Kaffen er præget af en stor smag og aroma med antydninger af karamel og hasselnødder. Balancen mellem syrlighed og bitterhed bidrager til en velsmagende, længerevarende eftersmag og mindre noter af røde bær. Efter middagen tænker vi på skønne desserter, navnlig tilsmagt med nødder/peanuts. Kapsler sælges i bokse med 12 kapsler eller i store pakninger med 192 kapsler.

Zinzino Brazilian Espresso Malongo Private Label

Er lavet af 100% Arabica. Brasiliens eksklusive, håndplukkede Arabica sul de minas bønner. Kendere anser det for at være den bedste Brasilien har at tilbyde.

Zinzino Brazilian espresso

Kaffen er forholdsvis stærk, med en cremet og blød krop. Den har en stor smag og en duft af grapefrugt, nødder, valnødder og røg, som alle bidrager til en rund og lækker eftersmag, der holder længe. Den har en skarp bitterhed, men et lavt syreindhold. Kaffen passer vældig godt sammen med chokoladedesserter, flødekager og andre bløde kager.

Zinzino Colombian Espresso Malongo Private Label

Colombia er lavet af Colombias bedste Arabica bønner, der vokser på det høje plateau, 5000 m over havets overflade. Kaffen har en mild, rund smag med en svag fyldighed og kun lidt bitterhed.

Zinzino Colombian espresso

Syrligheden er høj og bidrager til en frugtagtig smag og aroma med et islæt af ribs, solbær og brombær, men den har kun en let eftersmag. Vi foreslår, at den serveres med desserter som is eller tærter med røde frugter og bær. Kaffen sælges i kasser, som indeholder 12 pods eller i en Big pack med 192 pods.

Zinzino Italian Espresso Malongo Private Label

Zinzino Italien Espresso er en blanding af nogle af verdens s bedste Arabica bønner og indeholder 20% Robusta for at give den styrke og bitterhed, hvilket er et varemærke for ægte italiensk espresso. Den har en rig, cremet fyldighed og selv om den har den italienske espressos bitterhed, tilbyder den også en rund og elegant eftersmag med milde, afslappende toner.

Zinzino Italian espresso

Zinzino Italian Style er fremragende til at lave en lille espresso, eller som en base til mælkebaserede drikke, da kvaliteten af kaffesmag og aroma, med et strejf af grønne træer, gennemtrænger mælken. Zinzino Italian Style er perfekt til den Middelhavsorienterede forbrugere, der ønsker en hurtig espresso, eller til at nyde en god espresso efter en god middag.

Zinzino Fairtrade Espresso Malongo Private Label

God fyldighed med en lang eftersmag, denne kaffe har et strejf af hasselnødder og tørrede frugter.

Zinzino Fairtrade espresso

Zinzino Royal blend Malongo Private Label

Vores unikke kaffepod, Royal Blend, gør det hurtigt og nemt at lave en stor kaffe fra vores espressomaskiner. Hver pod indeholder grovmalede kaffebønner og er derfor specielt velegnet til at give 20 cl kaffe fra én enkelt pod. Smagen minder om den traditionelle filterkaffe, men med en smuk crema – ligesom resten af vores fantastiske espresso pods.

Zinzino Royal Blend

Royal Blend er lavet af en blanding af nøje udvalgte Arabica bønner, dyrket på nogle af de højeste plateauer i Brasilien, Nicaragua og Guatemala, og indeholder 10% Robusta fra Etiopien. Smagen har en antydning af mandel og chokolade med en dejlig aroma af fine krydderier.
Royal Blend er pakket i praktiske 10-styks pakker.

Rombouts Ristretto

Ristretto er en af de stærkeste i serien og en kaffe i italiensk stil. Den indeholder Arabica bønner blandet med 20 % Robusta bønner. Kaffen har en rig, cremet krop, og en generøs, men skarp smag med en lækker bitterhed og længerevarende eftersmag.

Rombouts Ristretto

Surhedsgraden er afbalanceret og frembringer en lækker blomsteragtig smag og aroma af grønne træer med en længerevarende eftersmag med let jordet antydning. Ristretto er fremragende til at lave Cappuccino eller Caffe latte. En kaffe, der er perfekt efter middag og afgjort med meget velsmagende desserter.

Rombouts Deca Aqua

Denne koffeinfri kaffe er et fremragende valg, hvis du ønsker at reducere dit koffeinindtag. Det er lavet af 100 % Arabica bønner og har en medium styrke smag og aroma som Grande Reserva med en særdeles fyldig, rund smag. Kaffen er præget af en stor smag og aroma med antydninger af karamel og hasselnødder.

Rombouts Deca Aqua

Det har en mild syrlighed men en smule bitterhed, da koffein er fjernet. Kaffen har en velsmagende længerevarende eftersmag. Desserter med en lidt stærkere smag og frugtagtig duft går godt, men dem, der laves med nødder er også gode.
Rombouts koffeinfri kaffe, blev i 2006 af professionelle kaffesmagere, udråbt som verdens bedste.
Foran over 40 andre brands.
Koffeinet udtrækkes, hos Rombouts, med kildevand, fra Alperne.
Ikke med kemikalier, som de andre bruger.

Rombouts Colombia

Denne kaffe er lavet af Colombias bedste Arabica bønner, der vokser på det høje plateau 2.000 m over havets overflade. Kaffen har en mild, rund smag med lidt krop og meget let bitterhed.

Rombouts Colombia

Niveauet af syreindhold ligger højere og bidrager til en frugtagtig smag og aroma med antydninger af røde bær, solbær og brombær, men har kun en let eftersmag. Efter middagen, foreslår vi kaffe med desserter, is eller kager med røde frugter og bær.

Rombouts Ethiopia

Ethiopia er lavet af 100 % etiopiske eksklusive Arabica bønner, der vokser vildt ved foden af Abessinier bjergene. Kaffen har en temmelig kraftig smag og er lækker i smagen.

Rombouts Ethiopia

Det er en aromarig kaffe med lidt syre og toner af abrikos, bergamot, citrus og koriander. Det minder dig om den oprindelige bønne med en meget langvarig, lidt jordagtig eftersmag. Efter middagen vil vi anbefale desserter med årstidens frugter eller likør.

Malongo Les Purs Matins

Nogle mennesker oplever maveproblemer når de drikker kaffe med et højt niveau af syreindhold, især når mælk er involveret.

Malongo Les puirs matin

Denne økologiske kaffe har reduceret fedtindhold og et meget lavt syreindhold, som derfor reducerer dette problem. 100 % Arabica-bønner fra Mellemamerika med alle aromaer bevaret, giver en mild men rig rund smag med strejf af karamel. Den er lav i syreindhold og bitterhed med en let eftersmag og mindre noter af bær. Passer virkeligt godt med mælkebaserede desserter.

Malongo Blue Mountain

Det er verdens mest eksklusive Arabica bønner, der dyrkes i en højde på 1.700 meter på Jamaica. Høje bjerge, regn og tåge og en stor del sol sørger for en fantastisk jord og vækstzone, der giver kaffen en frisk, ren og mild smag.

Malongo Blue Mountain

Mildhed i alle aspekter er en del af det, der gør den unik! Kaffen har en udsøgt og generøs aroma med nogle smøragtig noter. Den har en vis sødme med en karamel smag. Dette er en velbygget kaffe med et lavt koffeinindhold og næsten ingen bitterhed og med en lys, velafbalanceret eftersmag. Kaffen er velegnet til de fleste mildaromatiserede og mellemstærke desserter. Kaffen sælges i metalkasser indeholdende 20 kapsler.

Malongo La Tierra

La Tierra betyder Bjergene og kaffen er en blanding af bønner udelukkende fra små beplantninger i Mellemamerika, der faktisk både er Fairtrade-certificeret og certificeret som økologisk dyrket.

Malongo La tierra

Kaffen er lavet af 100 % Arabica bønner og har et meget lille syreindhold og ganske let bitterhed. La Tierra er en af de mildeste varianter vi tilbyder, men har alligevel en meget rig, frugtagtig aroma og delikat smag af karamel. Kaffen har en forholdsvis kort eftersmag med antydninger af nødder. Det går meget godt med søde og karamel-aromatiserede desserter.

Malongo La Grande Reserve

Er lavet af 100 % Arabica bønner fra de fineste plantager i Central- og Sydamerika, en rigtig “connoisseurs kaffe”. Det er en kaffe i mediumstyrke, med en særlig blød, rund smag.

Malongo La Grande Reserve

En fantastisk rig, cremet krop. Kaffen er præget af en masse smag og aroma med antydninger af karamel og hasselnødder. Balancen mellem syrlighed og bitterhed bidrager til en velsmagende, længerevarende eftersmag og mindre noter af røde bær. Efter middagen tænker vi på velduftende desserter, navnlig tilsmagt med forskellige nødder/peanuts.

Leverandør til Konger og Præsidenter.

Rombouts har siden 1966, været officiel kongelig belgisk hofleverandør.
De er også leverandør til Palais Elysée.
Hvor den franske præsident og hans hof, på ca. 1.000 ansatte, officielt residerer.

Zinzino italian Style espresso puder

Palais Elysée er beliggende, lige ved Champs Elysées og Place de la Concorde.
Paladset, er et udstyrsstykke, udi fransk kunst. Arkitektur Grandeur og møbeldesign (bl.a Philippe Starck). Benyttes ved officielle lejligheder, som udstillingsvindue for fransk esprit litteratur, og naturligvis den verdensberømte, franske gastronomi.
Hvad slutter man så af med? – en kop kaffe!

Zinzino Danmark er ikke de eneste aftagere, af Rombouts / Malongo kaffe.

Her under, kan du se et lille udpluk, af de prominente steder. Hvor du kan få en kop, af det sorte guld.

Zinzino kaffe

HILTON Hotellerne i bl.a. Belgien, Frankrig og Shanghai.
4 og 5-stjernede tophoteller world-wide. Alene 5 i Paris og 2 i Bruxelles.

Alain Ducasse *** Michelin Restaurants in Paris, Monaco, Monte Carlo
AD er en meget berømt kok. Han skriver kogebøger og driver luksusrestauranter.
Alene i Paris har han 12. Han sælger luksus fødevarer.
Han er chef for en kæde af de allerbedste, resort steder i Frankrig.
Et STORT gastronomisk navn!.
I Forbes’ top 100, over de mest indflydelsesrige personer world-wide, er han nr. 94!.

Le Moulin de Mougins i Grasse.

Verdensberømt restaurant og 4-stjernet hotel.
Lige uden for Cannes, drevet af brødrene Llorca.
Hvor af den ene, Alain Llorca, er verdensberømt.
Især efter at have overtaget Roger Vergés, allerede verdensberømte kultsted.
Grasse er bl.a også berømt, for sin produktion af blomsterolier.
Især de spektakulære lavendelmarker, som foranledigede Elizabeth Arden, til at navngive sin parfume “Blue Grasse”

Hotel Negresco i Nice.

Nok det mest berømte hotel, i Frankrig næst efter Ritz i Paris.
Det er her le beau monde bor.
Det er f.eks. her at Coco Chanel, efter et krydstogt med en milliardær, i 20’erne lancerede sin solbrændthed.
Som øjeblikkelig gjorde, at “man” bare måtte, være brun for at være med på noderne.
Sådan har, det været lige siden. Hotellet ligger pladask, lige ud til vandet, og har sin private strand – naturligvis.

Hotel Negresco Nice

Nikki Beach Bar i Saint Tropez.

Det er her, at man kan være heldig at mænge sig med Jennifer Lopez, Brad Pitt, Al Pacino.
Et utal af verdensberømte modeller, sangere, musikere o.s.v. af begge køn, eller simpelthen folk, der er meget rige.
Det er stedet, ved den franske riviera, hvor de smukke, de rige og de berømte lader sig se og beundre. Desuden finder du, de wannabees der har råd til, at drikke en kop kaffe der.
En kop Malongo (Zinzino’s franske producent) koster der 14 Euro.

Virgin Megastore i Paris.

En KÆMPESTOR og ekstremt velassorteret cd- og dvd-butik, på en af verdens berømteste gader; Champs Elysées.
Den lever virkelig, på enhver måde, op til sit navn; Mega.

Hotel George V i Paris.

Et af de fineste og dyreste hoteller i Paris.
Det ligger næsten, lige ved siden af Ritz.
Det er her at f.eks. Ritt Bjerregard har resideret.
Danfosserne bor også her, når de er i Paris.
Indiske Maharajier, som kører i mintgrønne kæmpestore luksusbiler, med guldstafferinger og en guldelefant, med en stor diamant i snablen foran!.

Hotel de Paris i Monaco.

Super luksus 5-stjernet hotel i Monaco.
Lige ved siden af, det ligeledes enormt berømte casino, hvor bl.a. James Bond er stamgæst.
Vores egen Mads Mikkelsen var der.
Hotellet har nok, et af verdens smukkeste spa’er, og største og flotteste indendørs pool.
Ligger selvfølgelig lige ud til vandet.

Hotel de Paris Monaco

Personligt måtte jeg “nøjes” med at drikke kaffen, på Cafe de Paris hvor jeg kunne nyde synet af alle de smukke biler, der ankom til hotellet.
Hotel de Paris, var også med i en episode af Top Gear.
Her galt dem om, at komme i en bil der ville få lov at blive stående foran hotellet.
Hvilket jo kun er de ypperste der gør.
Du må finde afsnittet på nettet, hvis du vil se om det lykkedes.

Radisson SAS Royal.

Hotel i Bruxelles, 5-stjernet hotel beliggende 5 min. gåtur fra La Grande Place, i byens hjerte.
I en af restauranterne, Sea Grill, som er en af de bedste restauranter i Bruxelles.
Går en del, af en gammel bymur fra det 12. århundrede, tværs igennem rummet.

Crowne Plaza Hotels (in room expresso…)
International 5-stjernet high end hotelkæde.

Hotel Meridien, Las Ramblas, Barcelona
5 stjernet luksus hotel i centrum af Barcelona.

80% af verdens Michelin restauranter, servere kaffe fra Rombouts Malongo.
Hvilket ligner en blåstempling af produktet og Malongo, som værende en, af verdens bedste kaffe leverandører.

I Norden forhandles Rombouts/Malongo, af det Svensk baserede firma Zinzino.
Der efter bare 10 år omsætter for mere end 400 millioner SEK.
Zinzino er børsnoteret på NASDAQ First North, og har modtaget Gazelle prisen flere gange.
Zinzino Markedsfører sig via Direkte Salg.
De har år 2019 ca. 120.000 kunder.
Zinzino’s Vision er have minimum 1 million kunder inden udgangen af 2020.

Følg Zinzino på Twitter eller Facebook

Zinzino lancerede, ud over deres fantastiske, kaffe et nyt produkt i 2012.
De har en test der viser, hvad din Omega 3 / 6 balance er.
Med deres nye balance produkt serie, kan du komme i balance i løbet af 120 dage.
Hvorefter du tager en nye test, og kan se beviset for at du nu får nok Omega 3 på daglig basis.
Omega 3’s effekt i vores system er mangfoldigt.
I Danmark, må man dog kun sige at Omega 3 er godt for Hjerne, Hjerte og immunforsvar.
Så kan man jo selv tænke over, hvad vi bruger de ting til… eller bruge google.

Zinzino Balance Oil og sundhedsprodukter, stå i dag for ca. 95% af salget, mens kaffe kun udgør 5%.
Men med en årsomsætning på ca. en halv milliard, er 5% også en del.

World of Coffee.

I Juni løb World of Coffee udstillings messen af staben i Nice, Frankrig.
Det er Firmaet Malongo der er værter og ud over udstillinger fra diverse kaffe producenter er der ret mange tilbehørs leverandører repræsenteret ved world of coffee 2013.
Hvis man nu skal holde en Kaffe Messe, så har de da valgt et svært lækkert sted at holde den.
Nice i slut juni… så bliver det vist ikke meget bedre!

Malongo

Malongo selv og Nespresso er stærkt repræsenteret på world of coffee.
Men andre som soya mælk producenten Alpro eller BRITA vandrensningsfiltre, holder sig ikke tilbage heller.

World of Coffee er stedet, hvor alle de der har noget nyt at byde på, indenfor kaffe verdenen lancerer deres nye produkter.
Det er også stedet hvor slaget om årets fineste titler skal udkæmpes.

Du kan opleve Cup tasters Championship, Latte Art Championship, Roasting Championship og ikke mindst Coffe in Good Spirit Championship.
World of Coffee 2019 kunne lige så godt hedde World of Coffee Championships.

Det forventes at der kommer omkring 5.000 besøgende på world of coffee messen.
Jeg skal gerne indrømme, at jeg har rigeligt i at nyde en god kop kaffe.
Selv om jeg sikkert kunne lære en masse og Nice er et utroligt lækkert sted.
Det vil derfor være fantastisk at høre lidt fra de folk der tager derned.

Elite Smiley til Zinzino.

Zinzino Danmark har og holder højeste udmærkelse, fra den danskFødevarestyrelse, nemlig deres Elite Smiley!

Elite Smiley

De danske myndigheder udfører hvert år en inspektion, af alle leverandører af fødevarer og tilbehør.
Alle produkter bliver nøje gennemgået og undersøgt.
For at kontrollerer, at de overholder både den danske lovgivning samt lovkravene indenfor EU.
De gennemgår bl.a. hvad hvert enkelt produkt består af (overensstemmelser indholdet med indholdsdeklarationen).
Desuden gennemgår de også certifikater, test- og laboratorierapporter for hvert enkelt produkt.
Dette gøres for at sikre, at indholdet er korrekt angivet og er indenfor de gældende grænseværdier.

Dermed sikrer man, at produktet er sikkert at indtage samt anvende.
Zinzino Danmark har fået det højest mulige resultat, indenfor samtlige punkter!
Virksomheder, der anvender direkte salg, bliver nøje gennemgået.
Zinzinos produkter blev nøje undersøgt indenfor adskillige områder.
Dette resulterede i, at Zinzino Danmark fik den bedst mulige titel, nemlig; Elite.

Zinzinos danske advokat, som desuden er sekretær i den danske Direkte Salgs Forening.
Har udtalt, at i alle hans år indenfor branchen har meget få firmaer fået Elite status.

INGEN andre firmaer er blevet gennemgået og har fået højeste score i samtlige 10 punkter.

Network marketing – Zinzino galt eller genialt?

Er du blevet præsenteret for Zinzino?
Lyder det for godt til at være sandt, du tænker måske er Zinzino pyramidespil?

Der er mange måde at markedsføre sine varer på, og der er forskel på hvor effektive de alle sammen er.
Mange firmaer har hele afdelinger, der ikke laver andet end at finde ud af hvordan, man på den bedste måde, får alle i hele verden til at købe.

Oh Zinzino

Det er ikke nogen nem opgave, man er ude på hvis man sidder i sådan en afdeling.
Der er som sagt mange måder at gøre på, og der er ligeså mange meninger om, hvordan man gør det bedst, som der er folk der ved noget om det.
Det er heller ikke altid noget, der bare lige er et enkelt svar på.
For det kan være det skal gøres på en anden måde, afhængig af hvilken gruppe man gerne vil nå med reklamerne.

Zinzino er supergode til “Kend din målgruppe”.

Dette er en af de helt store discipliner når det kommer til at skulle reklamere for noget: Kend din målgruppe.
En målgruppe er den gruppe mennesker du gerne vil nå ud til, og denne gruppe er meget forskellig fra produkt til produkt.
Så det er noget man skal finde ud af i den enkelte situation.
Det er for eksempel ikke sikkert, at du skal forsøge at sælge en rollator, med en reklame der er fyldt med slotte, unge mennesker, der kører rundt i en hurtig bil, og med masser af larm.
Målgruppen for en rollator er jo en helt anden, nemlig gamle mennesker.

De vil nok hellere have en reklame, der er stille og rolig, og hvor de, klart og tydeligt, bliver forklaret, hvorfor denne rollator er meget bedre, end den konkurrenten gerne vil sælge dig.
Forskellen på hvordan reklamen skal bygges op, kan altså være enorm fra målgruppe til målgruppe.
Man kan lave en meget mere specifik målgruppe, end hvad der er nævnt i dette eksempel.

Kan man ikke gøre det mere direkte?

Jo, det kan man godt, og det er der også nogen der gør.
En måde man kan gøre det på, er ved at have en mere direkte kontakt med kunden, og det er der nogle firmaer der virkelig har fået til at fungere godt.

Zinzino Nasdaq

Direkte salg fra firma til kunde er der for eksempel mange firmaer der er begyndt at bruge.
Dette giver især mening, når man kombinerer det med internettet.
For så er der heller ikke behov for, at firmaet skal have underafdelinger rundt over det hele.
Satser man på direkte salg over nettet, kan man nemlig køre det hele fra et centralt sted, og så sende ud derfra.

For eksempel kan det være, at du gerne vil købe en pumpe.
Så har man i mange år været nødt til at gå ned til en isenkræmmer, der har købt det af en distributør.
Som så igen har købt det af producenten.
Alle disse led skal gerne tjene nogle penge, så det hele kan komme til at løbe rundt.
Det koster penge for dig som kunde, for det betyder nemlig at varen bliver dyrere i sidste ende.

Zinzino er fremtidens Network marketing/ Direkte Salgs firma.

Network marketing er en måde, at fortælle sine potentielle kunder om et produkt på, der er lidt anderledes end alle de andre.

Et firma kan simpelthen ansætte enkeltpersoner, til at reklamere for deres produkter.
På den måde få spredt ordet, om det produkt de gerne vil sælge.
Det kan være, at der er en husmor der er blevet hyret, til at sælge skåle for et firma.
Hun inviterer alle veninderne på besøg.
Her fortæller hun så dem om denne nye, og helt fantastiske skål hun har fået.

Zinzino Pyramidespil:

Der er ingen tvivl o at Zinzino er et 100% lovligt direkte salgs firma.
Du kan se en liste over lovlige firmaer i danmark, hos Direkte salgs forening (DISAFO).
Man bliver ikke børsnoteret på NASDAQ, uden at blive kontrolleret fra kælder til kvist.
Man får ikke Børsens gazellepris, med mindre man har rent mel i posen og betaler en hulens masse moms og skat i Danmark.
At nogle personer er mistroiske, bliver næsten komisk, når man ser denne medarbejder reklame fra Baresso.

Zinzino pyramidespil

I 2012 blev det på europæisk plan vedtaget at i virksomheder, der benytter sig af direkte salg, skal minimum 50% af omsætningen, komme fra kunder.
Kunder defineres som folk der ikke har mulighed for, at tjene penge på at formidle produktet.
Med ca. 70% af Zinzino Danmark omsætning, der kommer fra kunder lever de mere end rigeligt op til dette.

Zinzino startede med kaffe i 2005.

Lige som Nokia startede med, at lave gummistøvler.
Startede Zinzino med, at sælge gourmet kaffe.
Zinzino gik efter højeste kvalitet og sundeste brygform.
Hvilket resulterede i et samarbejde, med Fransk Belgiske Rombouts Malongo.
Med fokus på bæredygtighed, smag og kundeoplevelse, var det et perfekt match, til den Svensk baserede virksomhed.

Men i 2012 kom, det første store skift. Zinzino begyndte, at tilbyde balance tests. Der ud over, tilbød de en bio aktiveret, omega 3 olie.
Denne Olie kaldet Balance Oil, var på det tidspunkt et kæmpe skridt frem, i forhold til den gamle fiskeolie.